Expeditie in lumea hainelor

Cum ajungi de la cautarea unui ceas sa-ti cheltuiesti toti banii pe haine fara vreo intentie? Aceasta este o intrebare la care inca nu stiu sa va raspund. Mi s-a intamplat ieri in timp ce cautam un ceas la care visez de ceva timp si pentru care am tot pus bani de-o parte. Pe langa slabiciunea pentru haine, pantofi si genti, mai am una: aceea pentru ceasuri. Dar bineinteles ca cei care ma cunosc stiu deja acest lucru!!!

Revenind la poveste. Stiam exact ce model de ceas vreau si de unde. Cu toate astea m-am gandit ca nu ar strica sa verific si pe alte site-uri, in ideea ca poate gasesc vreo oferta mai buna decat cea pe care o aveam deja. Si fara sa vreau de la ceasuri am ajuns pe un site de haine, apoi pe altul pana cand m-au oprit in promotiile unui site pe care il accesam prima data. Si a fost suficient avand in vedere ca sunt o mare amatoare de haine ieftine online, iar promotiile de aici erau mai mult decat tentante am zis ca nu ar strica sa-mi comand cate ceva. Oricum trebuia sa-mi innoiesc garderoba pentru vara asa ca era foarte bine.

In principiu am zis ca nu imi comand decat cateva rochite si atat. Apoi mi-au fost recomandate si costumele de baie carora nu am putut sa le rezist. Iar in final sandalutele si accesoriile de plaja.

Acum strang iar bani pentru ceas.

Imi iau masina

Imi amintesc de la sf lui 2007 de cand aveam ceva bani stransi si voiam sa-mi iau masina… apoi m-am lasat purtata de diverse valuri (complet gresite) si convinsa de diversi (care nu-mi voiau tocmai binele), ca nu ar fi cel mai bun lucru in momentul respectiv. Acum pot sa spun ca stiu sa conduc cat de cat si nu mai am anxietate la volan. Deci, imediat ce o sa incep sa lucrez si o sa pot sa-mi fac credit, imi iau masina. E dorinta mea si nimeni nu mi-o poate lua.  :) Poate doar banca, daca se accentueza criza financiara.